Q : Malaysiaviralstory ni apa?
A : Malaysiaviralstory atau mvs merupakan sebuah laman blog berasakan artikel viral semasa dengan tujuan memberi manfaat berguna kepada masyarakat yang membacanya.

Q : Berapa penulis blog yang ada bersama MVS?
A : Buat masa sekarang hanya ada 3 orang yang sentiasa mengemaskini viral terkini yg dihantar oleh anda dan kemaskini bahan ilmiah terbaru.

Q : Nak jadi penulis di MVS gak boleh ke?
A : Boleh, kami sgt mengalukan penulis baru untuk berkongsi bahan ilmiah dengan kami, kalau berminat anda boleh terus PM Inbox FB Page Kami atau terus email ke hi@malaysiaviralstory.my

Q : Kalau nak hantar story je tak nak jadi penulis tetap boleh ke?
A : Boleh, Kami amat mengalukan perkongsian artikel dari anda, kalau ada story Percintaan/Seram/Kerjaya/Tips/Kewangan/Dll boleh je kongsi terus di submit page.

Q : Jadi penulis tetap MVS dapat bayaran ke?
A : Dapat, bergantung pada 3 artikel permulaan anda tulis di artikel kami, jika kami berpuas hati dan kena dengan kategori kami mahukan, kenapa tidak kami bayar kpd anda 🙂

Q : Kalau saya ni hanya sekadar membaca sahaja di MVS, apa yg boleh saya sumbangkan utk MVS?
A : Korang boleh share artikel-artikel mvs di laman sosial anda. Supaya semua dapat membaca bahan ilmiah atau info terkini dari kami dan penyumbang penulisan kepada kami

Facebook : Malaysiaviralstory
Instagram : @malaysiaviralstory