≡ Menu

Gambar Hotel Kucing Yang Berada Di Damansara- Cathoot Hotel

Wow !!! If korang tak tahu nak tinggalkan kucing korang kat mana-mana. Kami ada satu cadangan untuk memberi keselesaan buat kucing anda untuk menyerahkan kepada Cathoot hotel untuk menjaga kucing anda ketika anda tiada di rumah. Cathoot hotel terletak di Kota Damansara.

Ini cerita kami, hantar kucing kesana selama 4 hari dan sangat puas hati dengan servis diorang. Ada tiga pilihan bilik tidur untuk furkids anda. Terdapat juga tempat bermain yang nice untuk kucing anda bersosial ketika anda tiada. Kalau nak buat cat groomingpun ada. Pendek kata semua servis untuk memastikan kucing anda happy ketika anda bercuti ada disini. Masa hantar kucing haritu dah lama tak bagi kucing vaksin dan mereka offer servis hantar kucing ke veterinar. Awesome cake! Silalah ke Cathoot kalau perlukan tempat nak parking kucing bila anda tiada di rumah.

P/S : Hotel macam tempat orang tinggal da..HAHA

Komen Disini

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Send this to friend