in

Semakan Keputusan Kenaikan Pangkat Guru 2018

Semakan Keputusan Kenaikan Pangkat Online Bagaimana hendak tahu keputusan kenaikan pangkat melalui online? Diterbitkan kembali dari Applikasi semakan KPM- Semakan keputusan kenaikan pangkat guru boleh dibuat secara online bagi memudahkan anda menyemak.

SEMAKAN KENAIKAN PANGKAT GURU boleh disemak di [SINI]

INFO PENTING
Semakan keputusan urusan kenaikan pangkat secara online tidak melibatkan urusan pemangkuan.
Urusan kenaikan pangkat secara Time-Based Berasaskan Kecemerlangan dilaksanakan secara berperingkat mengikut tempoh perkhidmatan yang melayakkan dan perakuan oleh Ketua Jabatan.
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, KPM tidak bertanggungjawab bagi kes penyalahgunaan No. Kad Pengenalan oleh calon lain melalui sistem ini.
Sebarang pertanyaan bagi tujuan penyemakan status kenaikan pangkat melalui emel, tuan/puan perlu mengisi maklumat berkenaan (seperti di Jadual 1).
Bagi Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) yang telah berjaya bagi sebarang urusan kenaikan pangkat, tuan/puan boleh menyemak status Surat Penyiaran Kenaikan Pangkat dengan Ketua Jabatan/ Bahagian masing-masing selepas 30 hari bekerja dari Tarikh Muat Naik Data.

Note : Cara Bayar Zakat Melalui Maybank2u

Sebarang masalah semakan secara online bolehlah dialamatkan kepada :-

Cawangan Naik Pangkat,
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia,
Kementerian Pelajaran Malaysia,
Aras 4, Blok E12 Kompleks E,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62604 PUTRAJAYA .
Tel: 03-88847963/7863/7816
Email: cnp@moe.gov.my

SENARAI PEGAWAI UNTUK DIHUBUNGI:

Sila klik [SINI] untuk senarai lengkap pegawai yang perlu dihubungi mengenai urusan semakan pemangkuan/ kenaikan pangkat.

PENGUMUMAN TAMBAHAN:

Bagi calon-calon yang tiada dalam rekod, sila hubungi Ketua Jabatan / Bahagian masing-masing untuk tujuan semakan status.

P/S : Semoga anda berjaya naik pangkat dan bekerja dengan bersungguh-sungguh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *